Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La gelée fruitée
-
170
g de mélange de fruits rouges surgelés
lub 170 g de framboises surgelées - 30 g de sucre en poudre
- 1 g d'agar-agar en poudre (½ sachet)
- 50 g d'eau
La pâte à craquant
- 80 g de beurre
- 100 g de farine de blé
- 60 g de blancs d'œufs
- 20 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe rase de sucre en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 897.7 kJ / 215 kcal
- Białko
- 3.5 g
- Węglowodany
- 24.2 g
- Tłuszcz
- 11.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.3 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 19.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Spritz au chocolat au lait et noix de pécan
35 Min
Barquettes à la fraise
35 Min
Os en chocolat
1h 45min
Pizza de Pâques avec salade de roquette et minimozzarella
1h 45min
Barres aux céréales et canneberges
1h 15 min
Pain d'Halloween à la citrouille
3h 15 min
Brioches suisses aux pépites de chocolat
7h 5min
Flapjacks choco
1h 35 min
Petites gâches au chocolat au lait
15u. 10min
Bouchées aux pommes et aux noix
50min
Barres de céréales au quinoa
35 Min
Biscuits granola
2u. 40min