Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La gelée fruitée
-
170
g de mélange de fruits rouges surgelés
lub 170 g de framboises surgelées - 30 g de sucre en poudre
- 1 g d'agar-agar en poudre (½ sachet)
- 50 g d'eau
La pâte à craquant
- 80 g de beurre
- 100 g de farine de blé
- 60 g de blancs d'œufs
- 20 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe rase de sucre en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 897.7 kJ / 215 kcal
- Białko
- 3.5 g
- Węglowodany
- 24.2 g
- Tłuszcz
- 11.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.3 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 19.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cookies soufflés carotte-cumin
25min
Biscuits écolier
20min
Minimadeleines à la réglisse
30min
Gâteau aux blancs d'œufs
35 min
Minimuffins de butternut au comté
30min
Tartelettes aux fruits
1sa 10 dk
Grand donut chocolat et vanille
30min
Viennoises au chocolat
2 godz. 50 min
Petits tigrés au chocolat
1 godz.
Biscuits granola
2 godz. 40 min
Moelleux amandes-chocolat
50min
Pain protéiné au fromage blanc
1 godz.