Nœuds à l'ail et au persil

Nœuds à l'ail et au persil

4.3 36 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 25 min
10 portions

Składniki

  • 1 sachet de levure boulangère sèche
  • 230 g d'eau
  • 420 g de farine de blé
  • 1 c. à café de sel
  • 10 g d'huile d'olive et un peu pour le saladier
  • 4 gousses d'ail
  • ½ bouquet de persil frais, équeuté
  • 50 g de beurre froid, coupé en morceaux
  • 1 pincée de fleur de sel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 5 g
Kalorie 690 kJ / 165 kcal
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 25 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...