Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La veille
- 260 g de chair de pastèque
- 2 c. à soupe de sucre en poudre
- 20 g de jus de citron vert fraîchement pressé
Le jour même
- 25 g de chocolat noir 50% de cacao, détaillé en morceaux
- 125 g de fraises fraîches, émincées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 409 kJ / 97 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 2.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.5 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 1.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Moelleux hibiscus, crème fouettée, fleurs et fruits frais
1h
Jalousie aux abricots
1h 25 min
Boisson énergisante safran, cardamome et amandes
6h 5 min
Gaspacho au maïs et au piment jalapeño
20min
Boules abricot et chocolat
2u. 45min
Poulet, riz aux épices et salade de carotte tiède
1h 10 min
Glace chocolat-cannelle
12h
Glace aux fruits allégée
5min
Coupe infernale
12 Std. 45 Min
Gaufre fourrée glace vanille, praliné et chocolat
14 Std.
Glace express mangue et lait de coco
10min
Glace vanille aux myrtilles
12h 30min