Urządzenia i Akcesoria
Seafood Salad; Saffron and Burrata Risotto; Chocolate Lava Cakes
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
2 portions
Składniki
Chocolate Lava Cake
-
dark chocolate small pieces or callets50 g
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing50 g
-
sugar to taste30 - 35 g
-
medium egg1
-
plain flour plus extra for dusting15 g
-
fine sea salt1 pinch
Saffron and Burrata Risotto
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
onion quartered30 g
-
risotto rice (e.g. arborio, Carnaroli - 17 minutes cooking time)160 g
-
white wine30 g
-
water330 g
-
saffron threads½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
Seafood Salad
-
extra virgin olive oil50 g
-
20 g red wine vinegar, or white wine vinegarlemon freshly squeezed juice1
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
water400 g
-
2 whole squid, cleaned, without tentacles, sliced (1 cm)whole baby squid cleaned, without tentacles8
-
large raw prawns, peeled deveined200 g
Serving
-
burrata cheese halved60 g
-
icing sugar as desired
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
3133.4 mg
Białko
94.7 g
Kalorie
6933.4 kJ /
1657.1 kcal
Tłuszcz
88 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
35.2 g
Węglowodany
114.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spaghetti Bloody Brain
13 godz. 30 min
Vegan Porridge with Fruits and Cinnamon
15 min
Beetroot Carpaccio with Burrata
1 godz. 25 min
Hot White Wine Punch with Cranberries
30 min
Vegan Crème Brûlée
4 godz. 45 min
Eastern European Brunch
1 godz. 30 min
White Chocolate and Champagne Possets with Shortbread Stars
2 godz. 5 min
Beetroot and Herring Open Sandwich (Smørrebrød)
50 min
Blackberry Gin with Juniper
10 min
Marmalade Margarita
5 min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
25 min
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30 min