Urządzenia i Akcesoria
Yakisoba Rice Vermicelli
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Yakisoba Sauce
-
tamarigluten-free soy sauce40 g
-
balsamic vinegarWorcestershire sauce (see tip)60 g
-
oyster sauce gluten free40 g
-
tomato ketchup60 g
-
brown sugar30 g
Vegetables and Vermicelli
-
water1600 g
-
green pepper cut in julienne80 g
-
red pepper cut in julienne80 g
-
carrot cut in julienne80 g
-
fresh bean sprouts100 g
-
raw, medium-sized prawns, peeled, deveined120 g
-
spring onions sliced diagonally40 g
-
rice vermicelli300 g
-
raw cashew nuts100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1586.1 mg
Białko
18.2 g
Kalorie
2305.4 kJ /
551 kcal
Tłuszcz
13.7 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Węglowodany
91.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coconut Curry Chicken with Veggie Rice
1 godz.
Pasta alla Nerano
40 min
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
20 min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM5)
15 min
Chickpea Stew with Vegetables
50 min
Prawn Chow Mein
45 min
Pasta with Dairy-free Creamy Sauce and Prawns
30 min
Patatas Bravas with Aioli
1 godz. 15 min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 min
Spaghetti alla Puttanesca
35 min
Korean Ramen with Tofu
50 min
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45 min