Urządzenia i Akcesoria
Yakisoba Rice Vermicelli
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Yakisoba Sauce
-
tamarigluten-free soy sauce40 g
-
balsamic vinegarWorcestershire sauce (see tip)60 g
-
oyster sauce gluten free40 g
-
tomato ketchup60 g
-
brown sugar30 g
Vegetables and Vermicelli
-
water1600 g
-
green pepper cut in julienne80 g
-
red pepper cut in julienne80 g
-
carrot cut in julienne80 g
-
fresh bean sprouts100 g
-
raw, medium-sized prawns, peeled, deveined120 g
-
spring onions sliced diagonally40 g
-
rice vermicelli300 g
-
raw cashew nuts100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1586.1 mg
Białko
18.2 g
Kalorie
2305.4 kJ /
551 kcal
Tłuszcz
13.7 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Węglowodany
91.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Chicken Stew in Tomato and Onion Sauce
1 godz. 35 min
Vegan Bolognese
50 min
Thai Curry Noodles
25 min
Grab and Go Breakfast Wrap
30 min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 min
Barley and Vegetable Egg Cocotte
1 godz. 30 min
Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
40 min
Jasmine Rice
35 min
Asian-style Rice with Eggs and Vegetables
30 min
Leftover Chicken Fajitas
1 godz. 20 min
Turmeric, Ginger and Black Pepper Detox Shot
3 godz. 10 min