Urządzenia i Akcesoria
Yakisoba Rice Vermicelli
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Yakisoba Sauce
-
tamarigluten-free soy sauce40 g
-
balsamic vinegarWorcestershire sauce (see tip)60 g
-
oyster sauce gluten free40 g
-
tomato ketchup60 g
-
brown sugar30 g
Vegetables and Vermicelli
-
water1600 g
-
green pepper cut in julienne80 g
-
red pepper cut in julienne80 g
-
carrot cut in julienne80 g
-
fresh bean sprouts100 g
-
raw, medium-sized prawns, peeled, deveined120 g
-
spring onions sliced diagonally40 g
-
rice vermicelli300 g
-
raw cashew nuts100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1586.1 mg
Białko
18.2 g
Kalorie
2305.4 kJ /
551 kcal
Tłuszcz
13.7 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Węglowodany
91.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomato Rice Balls
40 min
Quick and Spicy Black Beans
20 min
Pork Cheek and Cherry Stew with Roast Potatoes and Tenderstem Broccoli
2 godz. 40 min
Tomato and Bacon Spaghetti
35 min
Tomato and Mushroom Spaghetti
25 min
Garlic and Herb Breadcrumbs
5 min
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
45 min
Asian-style Beef Stew
2 godz. 30 min
Curried Prawns with Rice
1 godz.
Pasta in Tomato Sauce with Chorizo
25 min
Gnocchi with Sausages and Steamed Spinach, Apricots with Honey and Walnuts
35 min
Chicken Nuggets and Chips
1 godz. 15 min