Urządzenia i Akcesoria
Yakisoba Rice Vermicelli
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Yakisoba Sauce
-
tamarigluten-free soy sauce40 g
-
balsamic vinegarWorcestershire sauce (see tip)60 g
-
oyster sauce gluten free40 g
-
tomato ketchup60 g
-
brown sugar30 g
Vegetables and Vermicelli
-
water1600 g
-
green pepper cut in julienne80 g
-
red pepper cut in julienne80 g
-
carrot cut in julienne80 g
-
fresh bean sprouts100 g
-
raw, medium-sized prawns, peeled, deveined120 g
-
spring onions sliced diagonally40 g
-
rice vermicelli300 g
-
raw cashew nuts100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1586.1 mg
Białko
18.2 g
Kalorie
2305.4 kJ /
551 kcal
Tłuszcz
13.7 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Węglowodany
91.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kale, Coriander Pesto and Yoghurt Dip
10 min
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
45 min
Spiralized Tortilla
35 min
Pearl Barley and Chicken Salad
1 godz.
Beetroot Carpaccio (TM5)
20 min
Quinoa and Vegetable Tower with Avocado and Confited Cherry Tomatoes
1 godz.
Vegan Mushroom Bowls
1 godz. 20 min
Crispy Korean Tofu
1 godz. 20 min
Asian-style Rice with Eggs and Vegetables
30 min
Japanese Ramen Noodle Soup
1 godz. 40 min
Hunters Stew (Bigos)
1 godz. 30 min
Black Bean and Avocado Wrap
15 min