Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Yakisoba Sauce
-
40
g gluten-free soy sauce
lub tamari -
60
g Worcestershire sauce (see tip)
lub balsamic vinegar - 40 g oyster sauce, gluten free
- 60 g tomato ketchup
- 30 g brown sugar
Vegetables and Vermicelli
- 1600 g water
- 80 g green pepper, cut in julienne
- 80 g red pepper, cut in julienne
- 80 g carrot, cut in julienne
- 100 g fresh bean sprouts
- 120 g raw, medium-sized prawns, peeled, deveined
- 40 g spring onions, sliced diagonally
- 300 g rice vermicelli
- 100 g raw cashew nuts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2305.4 kJ / 551 kcal
- Białko
- 18.2 g
- Węglowodany
- 91.4 g
- Tłuszcz
- 13.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.4 g
- Błonnik
- 4.1 g
- Sód
- 1586.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Steamed Stuffed Chicken with Cumin Rice and Ribbon Vegetables
Keine Bewertungen
Chicken in Yoghurt
1h
Shrimp Louie Salad
1h 30min
Pearl Barley and Chicken Salad
1h
Frozen Yoghurt Bark (TM5)
6h 10min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45min
Risotto with Gorgonzola and Caramelised Onions
35 分钟
Massaman Curry with Jasmine Rice
1h
Cod and Spinach Gratin with Carrot and Courgette Soup
1h
Malabar Prawn Curry
1 godz. 25 min
Pasta alla Nerano
40 分钟
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
20min