Urządzenia i Akcesoria
Meatballs with Rice, Peppers and Curry Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Meatballs, Rice and Peppers
-
shallot halved1
-
garlic clove1
-
bread roll stale, soaked in water then squeezed out½
-
beef mince broken in pieces600 g
-
large egg1
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried oreganodried marjoram½ tsp
-
mustard1 tsp
-
water1200 g
-
long grain rice250 g
-
mixed peppers cut in strips (1 cm)600 g
Curry Sauce
-
unsalted butter soft40 g
-
plain flour40 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
curry powder2 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
sugar1 pinch
-
lemon juice10 g
-
double cream50 g
-
milk50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
39.9 g
Kalorie
3420 kJ /
818 kcal
Tłuszcz
42.1 g
Węglowodany
69.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef-Ragout with Macaroni
30 dk
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti (TM6 & TM5)
40 dk
Meatloaf
1sa 20 dk
Steamed Chicken Frittata with Vegetable Rice
40 dk
Beef Stroganoff
1sa
Chicken Breasts Pizzaiola
50 dk
Beef Goulash with Bread Dumplings
1sa 30 dk
Bacon and Spring Onion Potato Salad
1sa 5 dk
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 dk
Beef with Mushrooms
30 dk
Chicken Noodle Soup
25 dk
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40 dk