Urządzenia i Akcesoria
Meatballs with Rice, Peppers and Curry Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Meatballs, Rice and Peppers
-
shallot halved1
-
garlic clove1
-
bread roll stale, soaked in water then squeezed out½
-
beef mince broken in pieces600 g
-
large egg1
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried oreganodried marjoram½ tsp
-
mustard1 tsp
-
water1200 g
-
long grain rice250 g
-
mixed peppers cut in strips (1 cm)600 g
Curry Sauce
-
unsalted butter soft40 g
-
plain flour40 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
curry powder2 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
sugar1 pinch
-
lemon juice10 g
-
double cream50 g
-
milk50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
39.9 g
Kalorie
3420 kJ /
818 kcal
Tłuszcz
42.1 g
Węglowodany
69.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef-Ragout with Macaroni
30 Min
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti (TM6 & TM5)
40 Min
Chicken Étouffée
45 Min
Beef Goulash with Bread Dumplings
1 Std. 30 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min
Creamy mustard chicken stew
40 Min
Chicken Noodle Soup
25 Min
Beef goulash with bread dumplings
1 Std. 30 Min
Lamb Spezzatino
1 Std. 45 Min
Zagorski Struklji (Baked Pastry with Cheese)
1 Std. 30 Min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 Min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1 Std. 10 Min