Filet de lieu noir et sauce échalotes sous-vide

Filet de lieu noir et sauce échalotes sous-vide

4.0 26 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 portions

Składniki

  • d'échalotes coupées en deux
    60 g
  • de persil frais, équeuté
    3 brins
  • de beurre
    25 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    25 g
  • de sel
    2 pincées
  • de poivre blanc moulu
    2 pincées
  • filets de lieu noir sans peau et désarêtés (150-180 g chacun)
    2
  • d'eau
    1500 g
  • de jus de citron (½ citron)
    30 g
  • pommes de terre (opcjonalnie) pour le service
  • de jus de citron (opcjonalnie) pour le service
    filet

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 285.5 kcal / 1194 kJ
Białko 31.5 g
Tłuszcz 15.5 g
Węglowodany 4.5 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 10 g
Sód 740.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...