Bœuf carotte en cuisson lente

Bœuf carotte en cuisson lente

3.5 11 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz.
4 portions

Składniki

  • 120 g d'oignons coupés en deux
  • 30 g d'huile d'olive
  • 700 g de viande de bœuf coupée en morceaux (spécial bourguignon)
  • 1 c. à soupe de farine
  • 800 g d'eau
  • 400 g de carottes coupées en grosses rondelles
  • 1 branche de thym frais
  • 1 feuille de laurier
  • 1 c. à café de sel
  • 4 pincées de poivre blanc moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 325 kcal / 1365.5 kJ
Białko 43.3 g
Tłuszcz 13.3 g
Węglowodany 6.5 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 3.3 g
Sód 514.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...