Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g d'oignons, coupés en deux
- 30 g d'huile d'olive
- 700 g de viande de bœuf, coupée en morceaux (spécial bourguignon)
- 1 c. à soupe de farine
- 800 g d'eau
- 400 g de carottes, coupées en grosses rondelles
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 1 c. à café de sel
- 4 pincées de poivre blanc moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1365.5 kJ / 325 kcal
- Białko
- 43.3 g
- Węglowodany
- 6.5 g
- Tłuszcz
- 13.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.3 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Sód
- 514.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sauté de dinde, sauce aux champignons
45min
Tajine de poulet aux olives et pommes de terre
50min
Rôti de porc, sauce au miel et carottes
1 Std. 20 Min
Ravioli au bœuf
2 Std. 30 Min
Rôti de porc aux légumes - Minestrone
1 Std. 30 Min
Sauté de porc à la moutarde et panais
50min
ATELIER menu 2
1 Std.
Petit salé aux lentilles
55 min
Paupiettes de veau aux petits légumes
1 Std.
Filet mignon à la provençale
55 min
Bœuf bourguignon (mode cuisson lente)
12h
Blanquette de veau et ses petits légumes
1 Std.