Magret de canard à la courge et orange sous-vide

Magret de canard à la courge et orange sous-vide

3.9 13 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
2 portions

Składniki

  • de sucre en poudre
    10 g
  • de sel
    2 g
  • orange non traitée zeste et jus
    1
  • de poivre moulu
    2 pincées
  • magret de canard avec la peau coupé en deux
    1
  • de courge butternut coupée en lamelles (3-4 mm)
    300 g
  • d'eau
    1500 g
  • de jus de citron (½ citron)
    30 g
  • de beurre
    10 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 424 kcal / 1780.5 kJ
Białko 45 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 32 g
Błonnik 6 g
Tłuszcz nasycony 6 g
Sód 1241.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...