Urządzenia i Akcesoria
Burgery ze skórkami banana à la pulled pork
Składniki
-
100 - 150 g cebuli pokrojonej w 5 mm piórka
-
15 g oleju
-
1 łyżeczka papryki, mielonej
-
½ łyżeczki mieszanki przypraw z chili
-
½ łyżeczki czosnku, granulowanego
-
¼ łyżeczki kminu rzymskiego, mielonego
-
2 skórki z bananów ekologicznych, średnio dojrzałych, umytych (patrz wskazówka)
-
2 bułki do burgerów
-
30 g sosu barbecue
-
¼ łyżeczki soli
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Polska
Może spodoba Ci się również...
Tacos z krojonymi warzywami i fasolą (TM5)
40 min
Ciasto na pizzę na odrobinie drożdży
23 godz. 10 min
Koreańska sałatka ziemniaczana z marynowanymi warzywami (z osłoną noża miksującego 2.0)
25 godz. 5 min
Falafele z łodygami natki pietruszki i kolendry
9 godz. 30 min
Bawarskie bułki preclowe (Panini di Heidi)
4 godz. 30 min
Tacos z trzema nadzieniami (z kurczaka, z krewetek i wegańskie z czerwonej fasoli) i sosem tahini
1 godz.
Buraczane bułeczki bao z boczniakami
1 godz. 40 min
Chrupiące krążki cebulowe
30 min
Wolno gotowane warzywne chili (z osłoną noża miksującego)
4 godz. 30 min
Indyjskie racuszki cebulowe (bhaji) z dipem kolendrowym (TM6, TM7)
35 min
Bao Burger z bananiną hoisin i piklowanymi ogórkami z mango
1 godz. 35 min
Orientalny sos słodko-kwaśny
15 min