Cromesquis de poisson

Cromesquis de poisson

3.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 portions

Składniki

  • 5 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille)
  • 2 gousses d'ail
  • 20 g d'oignon
  • 2 brins de romarin frais effeuillés
  • 2 pincées de sel
  • 1 c. à café de piment d'Espelette
  • 100 g de lait
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 300 g de morue dessalée coupée en morceaux
  • 200 g de blancs d'œufs battus (6 blancs d'œufs env.)
  • 200 g de chapelure de panko (voir "Conseil(s)")
    200 g de chapelure
  • 500 g d'huile de friture

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 536.3 kcal / 2236.5 kJ
Białko 24.3 g
Tłuszcz 31 g
Węglowodany 38.3 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 10 g
Sód 964.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...