Urządzenia i Akcesoria
Wok-style curried vegetables
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil40 g
-
curry powder2 tsp
-
brown onion cut into slices (3-4 cm)80 g
-
leek white part only, cut into slices (2-3 cm)300 g
-
carrot cut into julienne200 g
-
sugar snap peas150 g
-
snow peas cut into julienne120 g
-
red capsicum deseeded and cut into thin strips200 g
-
soy sauce30 g
-
sea salt2 pinches
-
ground black pepper3 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
526.1 mg
Białko
5.1 g
Kalorie
909.4 kJ /
217.4 kcal
Tłuszcz
10.7 g
Błonnik
6.6 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
27.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dashi - Japanese stock
45 min
Three Cheese and spinach lasagne (Diabetes)
1 godz. 30 min
Pumpkin Risotto
50 min
Vegetable tortilla with chorizo
50 min
Sautéed chicken strips
15 min
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1 godz. 50 min
Pasta with leek and ajvar
30 min
Summer vegetable salad with maple tahini dressing
30 min
Minted pesto with pea smash and poached eggs
30 min
Gluten free waffle cones
35 min
Creamy vegetable rice
25 min
Mushroom bolognaise
45 min