Urządzenia i Akcesoria
Wok-style curried vegetables
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil40 g
-
curry powder2 tsp
-
brown onion cut into slices (3-4 cm)80 g
-
leek white part only, cut into slices (2-3 cm)300 g
-
carrot cut into julienne200 g
-
sugar snap peas150 g
-
snow peas cut into julienne120 g
-
red capsicum deseeded and cut into thin strips200 g
-
soy sauce30 g
-
sea salt2 pinches
-
ground black pepper3 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
526.1 mg
Białko
5.1 g
Kalorie
909.4 kJ /
217.4 kcal
Tłuszcz
10.7 g
Błonnik
6.6 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
27.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Keto Cheesecake
Brak ocen
Overnight Oats with Matcha Yogurt
8 godz.
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter)
35 min
Potato and Rosemary Focaccia
Brak ocen
Indonesian white spice paste
35 min
Adzuki stew with spiced cauliflower rice
24 godz. 40 min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter, using modes)
40 min
Eggplant and ricotta involtini
1 godz. 20 min
Green bread and mushrooms (Diabetes)
45 min
Acai Nice Cream
10 min
Mexican corn salad
25 min
Grab 'n' go muesli bites (Diabetes)
25 min