Wok-style curried vegetables
TM6

Wok-style curried vegetables

4.3 (13 ocen)

Składniki

  • 3 garlic cloves
  • 40 g extra virgin olive oil
  • 2 tsp curry powder
  • 80 g brown onion, cut into slices (3-4 cm)
  • 300 g leek, white part only, cut into slices (2-3 cm)
  • 200 g carrot, cut into julienne
  • 150 g sugar snap peas
  • 120 g snow peas, cut into julienne
  • 200 g red capsicum, deseeded and cut into thin strips
  • 30 g soy sauce
  • 2 pinches sea salt
  • 3 pinches ground black pepper

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
909.4 kJ / 217.4 kcal
Białko
5.1 g
Węglowodany
27.2 g
Tłuszcz
10.7 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Błonnik
6.6 g
Sód
526.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy