Urządzenia i Akcesoria
Coriander pesto
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
300 gram
Składniki
-
garlic clove1
-
fresh coriander stalks and leaves only, cut into pieces (approx. 1½ bunches)45 g
-
raw unsalted cashews50 g
-
sunflower seeds40 g
-
pepitas10 g
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
avocado oil100 g
-
salt to taste¼ tsp
-
dulse flakes (optional - see Tips)1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
61.6 mg
Białko
2.5 g
Kalorie
635.5 kJ /
151.3 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
1.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hommus
15 min
Garam masala
10 min
Asian cucumber salad
10 min
Fermented beetroot and apple salsa
72 godz.
Japanese-style dressing
5 min
Tahini
20 min
Pumpkin, carrot and herb bread
1 godz. 30 min
Vegie crackers
12 godz. 10 min
Basil, avocado and hemp pesto
5 min
Spinach and coriander pesto (Post-natal)
10 min
Rosemary and sea salt crackers
35 min
Miso coleslaw
20 min