Urządzenia i Akcesoria
Coriander pesto
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
300 gram
Składniki
-
garlic clove1
-
fresh coriander stalks and leaves only, cut into pieces (approx. 1½ bunches)45 g
-
raw unsalted cashews50 g
-
sunflower seeds40 g
-
pepitas10 g
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
avocado oil100 g
-
salt to taste¼ tsp
-
dulse flakes (optional - see Tips)1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
61.6 mg
Białko
2.5 g
Kalorie
635.5 kJ /
151.3 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
1.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Black tahini and beetroot hommus
1 Std. 10 Min
Quick herb paste
10 Min
Caesar salad dressing
10 Min
Hommus
15 Min
Basil pesto
10 Min
Plant-based parmesan
5 Min
Hazelnut dukkah with fennel
50 Min
Japanese-style dressing
5 Min
Fermented beetroot dip
25 Std.
Miso coleslaw
20 Min
White bean dip with chimichurri
15 Min
Dukkah
25 Min