Urządzenia i Akcesoria
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
tinned chickpeas (drained weight), 2 Tbsp set aside400 g
-
yellow onions cut in pieces (3-4 cm)250 g
-
garlic cloves2
-
olive oil40 g
-
fresh king oyster mushrooms cut in strips (2 cm)500 g
-
paprika1 tsp
-
passata100 g
-
water300 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) (vegan)1
-
ground cayenne pepper (opcjonalnie)¼ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
salt1 - 2 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
mint, fresh leaves only, chopped1 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11.1 g
Kalorie
1175 kJ /
281 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
14.4 g
Węglowodany
27.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1 godz.
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2 godz. 10 min
Vegan Lentil Lasagne
2 godz. 20 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min