Urządzenia i Akcesoria
Pain de viande Halloween
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
10 portions
Składniki
-
2 oignons (1 oignon env. Ø 7 cm et 1 oignon env. 150 g)
-
2 gousses d'ail
-
4 brins de feuilles de persil frais
-
1000 g de viande de bœuf hachée
-
2 c. à café de sel
-
1 c. à café de poivre moulu
-
2 c. à café de moutarde
-
4 œufs
-
100 g de chapelure
-
120 g de lait
-
2 c. à soupe de sauce Worcestershire
-
150 g de ketchup
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
816.5 mg
Białko
21.6 g
Kalorie
1488.2 kJ /
355.7 kcal
Tłuszcz
22.7 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
8.5 g
Węglowodany
15.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cupcakes de Noël
2 godz. 25 min
Hot cross buns, brioches de Pâques
3 godz. 20 min
Courtesan au chocolat
3 godz. 15 min
Soupe au citron vert
45 min
Pain de viande "pieds d'Halloween"
1 godz. 30 min
Cupcakes cerveau d'Halloween
1 godz. 40 min
Spaghetti au cerveau sanglant
13 godz. 30 min
Chili con carne
50 min
Saucisse de Morteau en brioche, infusion aux morilles
Brak ocen
Cocktail lait de poule
10 min
Cocktail Amaretto sour
10 min
Ramen carbonara
25 min