Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 oignons (1 oignon env. Ø 7 cm et 1 oignon env. 150 g)
- 2 gousses d'ail
- 4 brins de feuilles de persil frais
- 1000 g de viande de bœuf hachée
- 2 c. à café de sel
- 1 c. à café de poivre moulu
- 2 c. à café de moutarde
- 4 œufs
- 100 g de chapelure
- 120 g de lait
- 2 c. à soupe de sauce Worcestershire
- 150 g de ketchup
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1488.2 kJ / 355.7 kcal
- Białko
- 21.6 g
- Węglowodany
- 15.5 g
- Tłuszcz
- 22.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.5 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 816.5 mg
Alternatywne przepisy
Poulet sauce Alfredo au brocoli
30min
Riz au boeuf et brocoli
50min
Spéculoos
1 Std. 40 Min
Œufs mimosa aux yeux rouges
40min
Os en chocolat
1h 45min
Boulettes de porc, courgettes et sauce au yaourt
40min
Spaghetti au cerveau sanglant
13u. 30min
Roulés de poireau farcis au poulet
55min
Pain d'Halloween à la citrouille
3u. 15min
Porridge salé aux tomates et au basilic
20min
Soupe de bœuf aux légumes et fusilli
40min
Bœuf bourguignon (mode cuisson lente)
12 godz.