Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 oignons (1 oignon env. Ø 7 cm et 1 oignon env. 150 g)
- 2 gousses d'ail
- 4 brins de feuilles de persil frais
- 1000 g de viande de bœuf hachée
- 2 c. à café de sel
- 1 c. à café de poivre moulu
- 2 c. à café de moutarde
- 4 œufs
- 100 g de chapelure
- 120 g de lait
- 2 c. à soupe de sauce Worcestershire
- 150 g de ketchup
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1488.2 kJ / 355.7 kcal
- Białko
- 21.6 g
- Węglowodany
- 15.5 g
- Tłuszcz
- 22.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.5 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 816.5 mg
Alternatywne przepisy
Porc au caramel, petits pois et riz
1h 10min
Babka aux myrtilles
4h 50min
Bûche glacée vanille-pain d'épices
12h
Sirop de vin
Brak ocen
Bouillon de bœuf, légumes et nouilles udon
45min
One pot blé au bœuf et aux petits pois
25min
Ballotines de poulet aux tomates confites, chutney pomme-rhubarbe et riz basmati
Brak ocen
Macarons Père Noël
3j 20 menit
Soupe de bœuf aux légumes et fusilli
40min
Doigts de beignet à la citrouille
1h 30min
Corn chowder maïs et lard
40min
Soupe aux pois avec crème fraîche et jambon croustillant
1h