Tartine de compote et tranches de poires caramélisées avec camembert

Tartine de compote et tranches de poires caramélisées avec camembert

4.2 11 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions

Składniki

  • 300 g de pommes épluchées et coupées en quartiers
  • 300 g de poires épluchées et coupées en quartiers pour la compote, puis 4 poires coupées en deux de taille adaptée à la grandes goulotte
  • 1 c. à café de sucre vanillé
  • 1 c. à soupe de miel
  • 20 g de beurre
  • 2 c. à soupe de sucre en poudre
  • 6 tranches de pain de campagne
  • 6 morceaux de camembert

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 357.7 mg
Białko 9.3 g
Kalorie 1238.8 kJ / 295.5 kcal
Tłuszcz 9.7 g
Błonnik 5.5 g
Tłuszcz nasycony 6 g
Węglowodany 42.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...