Pierogi con batata y ricota

Pierogi con batata y ricota

4.0 4 oceny
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
50 unidades

Składniki

Cocción de batatas
  • 600 g de agua
  • 450 g de batatas peladas, en trozos de 2-3 cm
Mantequilla de salvia
  • 1 - 2 ramitas de salvia fresca (solo las hojas)
  • 60 g de mantequilla en trozos
Relleno
  • 150 g de queso ricota
  • 2 - 3 pellizcos de nuez moscada molida
  • ¼ - ½ cucharadita de sal
  • ¼ cucharadita de pimienta molida
Masa
  • 250 g de agua
  • 250 g de harina de trigo
  • 220 g de harina integral de trigo
  • 10 g de aceite de oliva
  • 1 cucharadita sal

Wartości odżywcze na 1 unidad

Kalorie 58.4 kcal / 244.3 kJ
Białko 1.5 g
Tłuszcz 1.7 g
Węglowodany 9.2 g
Błonnik 0.6 g
Tłuszcz nasycony 0.9 g
Sód 72.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...