Cacio e pepe

5.0 3 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 15 - 20 grani di pepe nero
  • 200 g di pecorino Romano a pezzi (2 cm)
  • 1500 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 320 g di spaghetti
  • pepe nero macinato a piacere

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 493.6 kcal / 2065.2 kJ
Białko 26.4 g
Tłuszcz 14.7 g
Węglowodany 62.4 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 8.8 g
Sód 1318.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...