Urządzenia i Akcesoria
Maronicreme mit Birnenkompott und Guetzli für Party
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
8 Portionen
Składniki
-
Birnen geschält, entkernt, in Stücken (3 cm)600 g
-
Puderzucker (opcjonalnie)40 g
-
Mark einer Vanilleschote1
-
Haferkekse (siehe Tipp)150 g
-
Mascarpone500 g
-
griechisches Joghurt180 g
-
Marronipüree, gesüsst oder ungesüsst, Tiefgekühlt, aufgetaut500 g
-
Puderzucker (opcjonalnie)80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 8 Portionen
Sód
455 mg
Białko
53 g
Kalorie
18740 kJ /
4476 kcal
Tłuszcz
268 g
Błonnik
63.8 g
Tłuszcz nasycony
171 g
Węglowodany
429 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Süsskartoffelsuppe mit Pouletspiessli
30 min
Zucchettisuppe mit Frischkäse
35 min
Apfelglace mit Kokosmilch
10 min
Bündner Gerstensuppe
55 min
Sellerie-Apfel-Suppe
30 min
Randen-Suppe
45 min
Zucchetti-Omelette
40 min
Forellen mit Gemüsereis
45 min
Randensalat
10 min
Fenchel-Karotten-Crèmesuppe
40 min
Bündner Gerstensuppe
1 godz. 15 min
Luzerner Lebkuchen
55 min