Räbensuppe

Räbensuppe

3.8 9 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen

Składniki

  • Zwiebeln halbiert
    80 g
  • Knollensellerie geschält, in Stücken (3 cm)
    70 g
  • Lauch in Stücken (3 cm)
    50 g
  • Räben geschält, in Stücken (3 cm)
    400 g
  • Butter
    20 g
  • Wasser
    700 g
  • Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l)
    2
  • Vollrahm
    200 g
  • Zucker
    2 TL
  • Ingwer, gemahlen
    1 TL
  • Schnittlauch, frisch in feinen Ringen
    10 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 3 g
Kalorie 1139 kJ / 275 kcal
Tłuszcz 22 g
Węglowodany 13 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...