
Urządzenia i Akcesoria
Puschlaver Pizzoccheri mit Gemüse
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 Portionen
Składniki
Pizzoccheri
-
Bündner Bergkäse150 g
-
Buchweizen200 g
-
Weissmehl150 g
-
Salz und 2 EL für das Garwasser1 TL
-
Milch150 g
-
Eier2
-
Wasser3000 g
-
Rapsöl1 EL
-
Kartoffeln, festkochend in Würfeln (1 cm)150 g
Gemüse
-
Zwiebeln halbiert80 g
-
Wirz in Stücken (3 cm)150 g
-
frischer Salbei6 Blättchen
-
Bratspeck, in Tranchen in Stücken (3 cm)80 g
-
Butter50 g
-
Blattspinat, frisch100 g
-
Salz nach Belieben¼ TL
-
Pfeffer nach Belieben1 Prise
-
Muskatnuss, gemahlen1 Prise
-
Vollrahm80 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
871 kcal /
3643 kJ
Białko
29 g
Tłuszcz
50 g
Węglowodany
74 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

En Guete, Schwiiz!
95 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria