
Urządzenia i Akcesoria
Aprikosenjogurt-Dip mit Curry
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
600 g
Składniki
-
Aprikosen, aus der Dose abgetropft240 g
-
Naturjoghurt (3,5 % Fett)150 g
-
Ketchup120 g
-
Zitronensaft40 g
-
Curry, gemahlen2 TL
-
feinkörniges Salz½ TL
-
Cayennepfeffer, gemahlen3 Prisen
Wartości odżywcze na 600 g
Kalorie
442 kcal /
1855 kJ
Białko
10 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
76 g
Błonnik
5.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Zeit für Burger
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria