Aprikosenjogurt-Dip mit Curry

Aprikosenjogurt-Dip mit Curry

3.0 3 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
600 g

Składniki

  • Aprikosen, aus der Dose abgetropft
    240 g
  • Naturjoghurt (3,5 % Fett)
    150 g
  • Ketchup
    120 g
  • Zitronensaft
    40 g
  • Curry, gemahlen
    2 TL
  • feinkörniges Salz
    ½ TL
  • Cayennepfeffer, gemahlen
    3 Prisen

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 600 g

Białko 10 g
Kalorie 1855 kJ / 442 kcal
Tłuszcz 7 g
Błonnik 5.3 g
Węglowodany 76 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...