Panna Cotta mit Kokosnuss und caramelisierten Orangen

5.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
4 Portionen

Składniki

  • Kokosmilch
    300 g
  • Kokosnusscreme
    100 g
  • Vanilleschote Mark ausgekratzt
    1
  • Agar-Agar
    1 TL
  • Kokosblütenzucker
    1 EL
  • Honig
    2 EL
    2 EL Ahornsirup
  • Blutorangen (ca. 2 Stück), geschält und filetiert
    300 g
  • Kokoschips
    Kokosflocken, ungesüsst

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Sód 18.1 mg
Białko 3.6 g
Kalorie 1234.9 kJ / 295.2 kcal
Tłuszcz 17.3 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 16.2 g
Węglowodany 24.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...