Urządzenia i Akcesoria
Panna Cotta mit Kokosnuss und caramelisierten Orangen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
4 Portionen
Składniki
-
Kokosmilch300 g
-
Kokosnusscreme100 g
-
Vanilleschote Mark ausgekratzt1
-
Agar-Agar1 TL
-
Kokosblütenzucker1 EL
-
2 EL AhornsirupHonig2 EL
-
Blutorangen (ca. 2 Stück), geschält und filetiert300 g
-
Kokosflocken, ungesüsstKokoschips
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
18.1 mg
Białko
3.6 g
Kalorie
1234.9 kJ /
295.2 kcal
Tłuszcz
17.3 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
16.2 g
Węglowodany
24.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Woman 50+
5 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Veganer Peperoni-Cashew-Aufstrich auf getoastetem Brot
20 min
Omelette-Muffins aus dem Nester
50 min
Meatballs in Tomatensauce
1 godz. 10 min
Avocado mit Ei und Lachstartar
45 min
Schnelles Vitello Tonnato
20 min
Kürbis-Kokossuppe
45 min
Fruchtglace
5 min
Himbeer- und Limettensorbet
10 min
Himbeer-Orangen-Glacé
5 godz. 10 min
Gurken-Zitronen-Sorbet
9 godz. 15 min
Japanische Ramen Nudelsuppe
1 godz. 40 min
Poulet mit Zucchetti-Karotten-Reis
2 godz.