Urządzenia i Akcesoria
Panna Cotta mit Kokosnuss und caramelisierten Orangen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
4 Portionen
Składniki
-
Kokosmilch300 g
-
Kokosnusscreme100 g
-
Vanilleschote Mark ausgekratzt1
-
Agar-Agar1 TL
-
Kokosblütenzucker1 EL
-
2 EL AhornsirupHonig2 EL
-
Blutorangen (ca. 2 Stück), geschält und filetiert300 g
-
Kokosflocken, ungesüsstKokoschips
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
18.1 mg
Białko
3.6 g
Kalorie
1234.9 kJ /
295.2 kcal
Tłuszcz
17.3 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
16.2 g
Węglowodany
24.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Woman 50+
5 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Gulaschsuppe
1 Std. 15 Min
Sommerfrüchte-Crumble mit Vanillesauce
1 Std. 10 Min
Slow Cooking Rotweinbirnen
Keine Bewertungen
Süsser Aprikosensenf
Keine Bewertungen
Aprikosen-Slushy
10 Min
Birnen-Chutney
50 Min
Chapatis
1 Std.
Gemüsefüllung für Samosas
30 Min
Himbeer- und Limettensorbet
10 Min
Glutenfreie Birnenwähe mit Gorgonzola und Baumnüssen
1 Std.
Gurken-Limo
5 Min
Glutenfreier Mandelkuchen
50 Min