Eier-Tatar

Eier-Tatar

4.5 120 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 Portionen

Składniki

  • Eier
    6
  • Wasser
    700 g
  • Petersilie (ca. 10 g), Blätter abgezupft
    ½ Bund
  • Schnittlauch (ca. 5 g), in Stücken (2 cm)
    ½ Bund
  • Bundrüebli
    150 g
  • Radieschen
    120 g
  • Bundzwiebeln
    40 g
  • Olivenöl
    30 g
  • Weissweinessig
    25 g
  • Dijonsenf
    40 g
  • Salz
    1 TL
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen
    6 Prisen
  • Toastbrot
    8 Scheiben
  • Fleur de Sel
    4 Prisen

Wartości odżywcze na 1 Portionen

Kalorie 376 kcal / 1568 kJ
Białko 15.8 g
Tłuszcz 21 g
Węglowodany 28 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...