
Urządzenia i Akcesoria
Eier-Tatar
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 Portionen
Składniki
-
Eier6
-
Wasser700 g
-
Petersilie (ca. 10 g), Blätter abgezupft½ Bund
-
Schnittlauch (ca. 5 g), in Stücken (2 cm)½ Bund
-
Bundrüebli150 g
-
Radieschen120 g
-
Bundzwiebeln40 g
-
Olivenöl30 g
-
Weissweinessig25 g
-
Dijonsenf40 g
-
Salz1 TL
-
schwarzer Pfeffer, gemahlen6 Prisen
-
Toastbrot8 Scheiben
-
Fleur de Sel4 Prisen
Wartości odżywcze na 1 Portionen
Kalorie
376 kcal /
1568 kJ
Białko
15.8 g
Tłuszcz
21 g
Węglowodany
28 g