Urządzenia i Akcesoria
Korean Bo ssam (MEATER+®)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 29 godz. 20 min
6 portions
Składniki
Pork
-
pork shoulder boneless, skin removed but leaving a thin layer fat1800 - 2000 g
-
white sugar50 g
-
sea salt40 g
-
brown sugar4 tbsp
-
grapeseed oil2 tsp
-
sea salt1 tsp
Ginger and spring onion sauce
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces5
-
fresh ginger peeled3 cm
-
grapeseed oil50 g
-
light soy sauce20 g
-
lime juice (see Tips)10 g
-
kimchi to serve (see Tips)
-
lettuce leaves of choice to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
3255.6 mg
Białko
55.4 g
Kalorie
3775.8 kJ /
902.4 kcal
Tłuszcz
66.9 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
20.6 g
Węglowodany
16.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad
25 godz. 35 min
Chicken and Chinese sausage rice
50 min
Bibimbap (beef rice bowl)
1 godz. 25 min
Ruvani Govender's Gourmet beef and potato curry pie
3 godz. 5 min
Köttbullar (Swedish Meatballs)
50 min
Hoisin pork bowl
45 min
Chinese pork with vegetables
1 godz. 20 min
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50 min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 min
Sichuan spaghetti
50 min
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40 min
Sticky pork belly with jasmine rice
1 godz.