![Korean Bo ssam Korean Bo ssam](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ed2095cb974d781d4f348eb193287736/Derivates/4a4b5ae547f6009517639aa77e45d2478567e80d.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pork
- 1800 - 2000 g pork shoulder, boneless, skin removed but leaving a thin layer fat
- 50 g white sugar
- 40 g sea salt
- 4 tbsp brown sugar
- 2 tsp grapeseed oil
- 1 tsp sea salt
Ginger and spring onion sauce
- 5 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 3 cm fresh ginger, peeled
- 50 g grapeseed oil
- 20 g light soy sauce
- 10 g lime juice (see Tips)
- kimchi, to serve (see Tips)
- lettuce leaves, of choice to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3775.8 kJ / 902.4 kcal
- Białko
- 55.4 g
- Węglowodany
- 16.8 g
- Tłuszcz
- 66.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 20.6 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 3255.6 mg
Alternatywne przepisy
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35 Min
Thai-style grilled pork skewers
7 Std. 25 Min
Middle Eastern lamb pizza pie (TM6)
2h
Korean bao beef sliders
2 Std. 10 Min
Ossobuco with orange and fennel salad
2h 45min
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
14h
Bibimbap (beef rice bowl)
1 Std. 25 Min
Sticky pork belly with jasmine rice
1 Std.
Korean beef bulgogi (TM6)
1 Std. 30 Min
Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
8 godz. 50 min
Okonomiyaki
30 Min
Sticky chicken with infused rice and daikon
1h 40min