Urządzenia i Akcesoria
Teriyaki deli chicken
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
Chicken
-
extra virgin olive oil1 tsp
-
sesame oil½ tsp
-
garlic cloves2
-
spring onions/green onions trimmed, cut into pieces (4 cm)2
-
fresh ginger cut into pieces20 g
-
sea salt1 tsp
-
chicken breast fillet cut into pieces500 g
Teriyaki sauce
-
fresh ginger15 g
-
garlic clove1
-
water250 g
-
mirin50 g
-
Vegetable stock paste1 tsp
-
gluten free soy sauce100 g
-
brown sugar150 g
-
gluten free cornflour3 tsp
-
sesame seeds toasted1 tbsp
-
nigella seeds1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1498.9 mg
Białko
20.9 g
Kalorie
1072.6 kJ /
256.4 kcal
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
29.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Marinated chicken with salsa
40 min
Browned pork mince
20 min
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45 min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55 min
Ube nut pie
5 godz. 10 min
Mini triple layer bundts
35 min
Souvlaki lamb couscous salad
25 min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 min
Sticky pork belly with jasmine rice
1 godz.
Chicken Katsu Sandwich Sushi (Onigirazu)
1 godz. 30 min
Crispy sticky sesame chicken
45 min
Smash burger taco
40 min