Urządzenia i Akcesoria
Jenny Blake's Sri Lankan spatchcock chicken
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 15 min
4 portions
Składniki
Sri Lankan hot fruit chutney
-
white sugar200 g
-
white vinegar900 g
-
garlic powder30 g
-
ground ginger30 g
-
Kashmiri chilli powder to taste40 g
-
sea salt2 tsp
-
fresh apricots or peaches, stones removed and cut into eighths900 g
Roast chicken
-
whole chicken1200 - 1400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Sód
1001.8 mg
Białko
250.1 g
Kalorie
11195.8 kJ /
2644.2 kcal
Tłuszcz
180.3 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
54.8 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sticky pork belly with jasmine rice
1 godz.
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2 godz. 10 min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter)
40 min
Korean fried chicken
4 godz.
Creamy turkey stew (TM6)
3 godz. 50 min
Wagyu beef manti with peas, pickled onions and garlic yoghurt
2 godz.
Tex-Mex BBQ Brisket
5 godz. 30 min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Korean pickled potato salad
25 godz. 10 min
Thai Burger
35 min
Moroccan lamb meatballs with batbout flatbreads
1 godz. 50 min