Spaghetti al nero con ragù di seppie
TM6 TM5

Spaghetti al nero con ragù di seppie

4.8 (41 ocen)

Składniki

  • 30 g di scalogno a metà
  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 3 spicchio di aglio
  • 600 g di seppie, a listarelle (1x3 cm)
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato
  • 50 g di vino bianco secco
  • 250 g di polpa di pomodoro a pezzi
    lub 250 g di pomodori datterino a metà
  • 320 g di spaghetti
  • 8 g di nero di seppia liquido
  • prezzemolo fresco, tritato (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2305 kJ / 551 kcal
Białko
30.6 g
Węglowodany
67 g
Tłuszcz
18.7 g
Tłuszcz nasycony
2.2 g
Błonnik
3 g
Sód
206.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy