Urządzenia i Akcesoria
Involtini alla romana
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni
Składniki
-
di olio extravergine di oliva40 g
-
di carote pelate e a pezzi + 1 carota pelata e tagliata a bastoncino50 g
-
di cipolla a pezzi50 g
-
di gambo di sedano a pezzi + ½ gambo tagliato a bastoncini30 g
-
di fettine di vitello sottili400 g
-
pepe nero macinato q.b.
-
di prosciutto crudo120 g
-
di passata di pomodoro600 g
-
di acqua100 g
-
di sale + q.b.1 cucchiaino
-
di zucchero1 - 2 pizzichi
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
320.7 kcal /
1341.6 kJ
Białko
32.5 g
Tłuszcz
14.7 g
Węglowodany
15.4 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Sód
1764.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Quotidiana
30 Przepisów
Włochy
Włochy