Involtini alla romana

5.0 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di carote pelate e a pezzi + 1 carota pelata e tagliata a bastoncino
    50 g
  • di cipolla a pezzi
    50 g
  • di gambo di sedano a pezzi + ½ gambo tagliato a bastoncini
    30 g
  • di fettine di vitello sottili
    400 g
  • pepe nero macinato q.b.
  • di prosciutto crudo
    120 g
  • di passata di pomodoro
    600 g
  • di acqua
    100 g
  • di sale + q.b.
    1 cucchiaino
  • di zucchero
    1 - 2 pizzichi

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 320.7 kcal / 1341.6 kJ
Białko 32.5 g
Tłuszcz 14.7 g
Węglowodany 15.4 g
Błonnik 4.1 g
Tłuszcz nasycony 2.9 g
Sód 1764.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...