![Gyoza neri Gyoza neri](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0155e0355e5d771f48f6d8b240b2ec65/Derivates/b403ef1e7a33f98ecee993da112aba2f933ccb73.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Impasto
- 150 g di acqua
- 270 g di farina tipo 00
- 3 g di carbone vegetale
Ripieno
- 100 g di cavolo nero
- 50 g di porro a pezzi (3 cm)
- 300 g di petto di pollo senza pelle a tocchetti (3 cm)
- 20 g di radice fresca di zenzero, pelata e a fettine
- 10 g di aceto di riso
- 10 g di olio di sesamo
- 15 g di salsa di soia
Terminare la preparazione
-
fecola di patate q.b.
lub amido di riso q.b. - 24 g di olio di sesamo
- 120 g di acqua
- salsa di soia, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 158.2 kJ / 37.8 kcal
- Białko
- 2.6 g
- Węglowodany
- 5.1 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 38.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Scones
30 min
Fagottini di tacchino sottovuoto con salsa al whisky
2 Std.
Rösti svizzero (TM6)
9 Std.
Cioccolatini ripieni
4小时
Cioccolata calda con marshmallow
15 min
Sushi misto (per 1 persona)
10 godz. 30 min
Mezze sfere al caramello e vaniglia
6u. 25min
Semifreddo al cioccolato (per 1 persona)
3hod. 20min
Victoria sponge fragole e limone
4h 30min
Frozen yogurt al pistacchio
10h 20min
Burger vegetale alla barbabietola
3h 25 min
Frozen yogurt con crema gianduia
10 Std. 15 Min