Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
600
g di carote, pelate e in bastoncini (circa 7 cm lunghezza e 5 mm di spessore)
lub 600 g di carote, di vario colore, pelate e in bastoncini (circa 7 cm lunghezza e 5 mm di spessore) - 4 cucchiaini di sale marino
- 4 cucchiaini di erbe aromatiche fresche miste a piacere (es. timo, rosmarino) (vedere consigli)
- 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 1439 kJ / 344 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 74 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 25 g
- Sód
- 2.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cottura del riso integrale a chicco lungo
55min
Cannellini a Cottura Lenta
14h 40 min
Formaggio fresco alle noci e pane al siero di latte
12h 15min
Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta
45min
Ceci a Cottura Lenta
14h 40 min
Braciole di maiale sottovuoto con insalata di mele
2 Std. 40 Min
Cipolle rosse fermentate
96 Std.
Gamberi in agrodolce sottovuoto
1h 15min
Barbabietole sottovuoto
3 godz. 30 min
Asparagi sottovuoto
50min
Pane al latticello
18sa
Cipolle piccanti insaporite
20 Min