Carote fermentate

Carote fermentate

3.0 6 ocen
Przygotowanie 30 godz.
Czas całkowity 84 godz. 30 min
1 Ricetta completa

Składniki

  • di carote pelate e in bastoncini (circa 7 cm lunghezza e 5 mm di spessore)
    600 g
    600 g di carote, di vario colore, pelate e in bastoncini (circa 7 cm lunghezza e 5 mm di spessore)
  • di sale marino
    4 cucchiaini
  • di erbe aromatiche fresche miste a piacere (es. timo, rosmarino) (vedere consigli)
    4 cucchiaini
  • di acqua
    250 g
  • di succo di limone
    30 g

Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa

Kalorie 344 kcal / 1439 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 74 g
Błonnik 25 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 2.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...