
Urządzenia i Akcesoria
Carote fermentate
Przygotowanie 30 godz.
Czas całkowity 84 godz. 30 min
1 Ricetta completa
Składniki
-
di carote pelate e in bastoncini (circa 7 cm lunghezza e 5 mm di spessore)600 g
-
di sale marino4 cucchiaini
-
di erbe aromatiche fresche miste a piacere (es. timo, rosmarino) (vedere consigli)4 cucchiaini
-
di acqua250 g
-
di succo di limone30 g
Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa
Kalorie
344 kcal /
1439 kJ
Białko
10 g
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
74 g
Błonnik
25 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
2.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Fermentati
7 Przepisów
Włochy
Włochy