![Pan brioche alle castagne e cioccolato fondente Pan brioche alle castagne e cioccolato fondente](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/cf68d570297bf3f5a7e316cfe495ca73/Derivates/51003cf0a026a8b4f3e617b30564889dfe6eea3e.jpg)
Wersje kompatybilne
Pan brioche alle castagne e cioccolato fondente
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Lievitino
- 10 g di lievito di birra fresco
- 10 g di zucchero
- 100 g di latte
- 70 g di farina manitoba
Impasto
- 100 g di latte
- 350 g di farina manitoba
- 150 g di farina di castagne
- 90 g di zucchero
- 2 uova
- 1 tuorlo
- 150 di burro morbido a pezzi
- 8 g di sale
- 70 g di castagne cotte e pelate
- 70 g di cioccolato fondente a pezzi
Terminare la preparazione
- 1 tuorlo
- 1 cucchiaio di latte
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1695.1 kJ / 405.1 kcal
- Białko
- 8.3 g
- Węglowodany
- 55.6 g
- Tłuszcz
- 18.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.9 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 344.6 mg
Alternatywne przepisy
Plumcake alle carote al Varoma
2h
Torta coi becchi
No ratings
Biscotti pan di zenzero (vegan)
1h 30min
Ghirlanda dolce di Natale
4 Std. 30 Min
Panini con muesli
19h 30min
Torta de gee
1h 30min
Mini Linzer torte (senza glutine)
2h
Rosette alle mele
3h 30min
Torta della nonna (senza glutine e senza lattosio)
2h
Pane alle noci al Varoma
3h 30min
Plumcake datteri, mele e noci (senza glutine)
1h 30min
Torta soffice alle albicocche
1 Std.