Pane alle ciliegie e semi di lino

Pane alle ciliegie e semi di lino

4.8 9 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 15 min
6 porzioni

Składniki

  • di acqua
    200 g
  • di confettura di ciliegie
    100 g
  • di olio di oliva + q.b.
    50 g
  • di malto di orzo
    30 g
    30 g di miele
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di semi di lino
    30 g
  • di farina integrale
    200 g
  • di farina manitoba
    300 g
  • di lievito di birra disidratato
    1 bustina

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 297 kcal / 1242 kJ
Białko 7.1 g
Tłuszcz 8.8 g
Węglowodany 50.6 g
Błonnik 4.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...