![Pane alle ciliegie e semi di lino Pane alle ciliegie e semi di lino](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A380F682-3801-4938-A699-4A21FD608A84/Derivates/7C4A7273-3FE5-4ECC-91B9-5436809C2A4C.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di acqua
- 100 g di confettura di ciliegie
- 50 g di olio di oliva + q.b.
-
30
g di malto di orzo
lub 30 g di miele - 1 cucchiaino di sale
- 30 g di semi di lino
- 200 g di farina integrale
- 300 g di farina manitoba
- 1 bustina di lievito di birra disidratato
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1242 kJ / 297 kcal
- Białko
- 7.1 g
- Węglowodany
- 50.6 g
- Tłuszcz
- 8.8 g
- Błonnik
- 4.4 g
Alternatywne przepisy
Pane di grano saraceno
2 Std. 35 Min
Corona di pane sfogliato ai cereali
6sa 10 dk
Pagnotte banana e segale
1h 50 min
Toast di semi di lino, miglio e fiocchi di latte
30 min
Pane calabrese con farina di mais e fiori di sambuco
3 Std.
Pane croccante all'amaranto
50 min
Pane all'orzo
2h 45min
Pane ai semi misti
5j 20 menit
Pane integrale al vapore
2h
Biscotti con i semi (vegan)
2h 40 min
Pane morbido di farro
19h
Pane ai cereali con i semi
3h 10min