Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di acqua
- 100 g di confettura di ciliegie
- 50 g di olio di oliva + q.b.
-
30
g di malto di orzo
lub 30 g di miele - 1 cucchiaino di sale
- 30 g di semi di lino
- 200 g di farina integrale
- 300 g di farina manitoba
- 1 bustina di lievito di birra disidratato
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1242 kJ / 297 kcal
- Białko
- 7.1 g
- Węglowodany
- 50.6 g
- Tłuszcz
- 8.8 g
- Błonnik
- 4.4 g
Alternatywne przepisy
Pane morbido di farro
19h
Pan brioche integrale
21h 45min
Pane multicereali
17sa 30 dk
Pane in cassetta pepe e curcuma
4 Std.
Rotolini di farro
30 Std.
Pane ai semi misti
5 godz. 20 min
Pane ai cereali con i semi
3 Std. 10 Min
Pagnotta rustica
3 Std.
Pane per la colazione con frutta secca
3 Std.
Pane alle erbe mediterranee e ricotta
21h
Pane di kamut e farro
4 Std.
Pane alla zucca e mandorle
5 Std.