Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de patates douces, coupées en morceaux
- 600 g d'eau
- huile, pour le moule
- 4 œufs bio
- 90 g de sucre de canne
- ½ gousse de vanille grattée (2,5 cm)
- 70 g d'huile de coco
-
35
g de farine de riz
lub 35 g de farine de blé - 35 g d'amandes en poudre
- 20 g de sucre glace maison
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1494.8 kJ / 356.2 kcal
- Białko
- 7.5 g
- Węglowodany
- 33.5 g
- Tłuszcz
- 20.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.7 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Sód
- 68.3 mg
Alternatywne przepisy
Muffins vapeur à la purée de courge
1 Std. 30 Min
Biscuits chocolatés à la farine de châtaigne
30 dk
Pâte à tartiner poire-vanille-gingembre
1h 25min
Crème banane-tapioca
45 Min
Flans sucrés de patate douce et épices douces
2 Std.
Patate douce cake
1sa 20 dk
Zucchini bread noix de pécan et chocolat
1sa 20 dk
Cookies carotte, orange et flocons d'avoine
40 dk
Banana bread à la cannelle
1h 5min
Gâteau à la patate douce, à l'orange et aux épices
2 Std. 20 Min
Cake moelleux coco-banane
1h 5min
Cake à la banane et noix de macadamia
1sa 10 dk