Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Crema di nocciole e funghi
- 80 g di acqua
- 300 g di funghi freschi, puliti e a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 5 g di amido di mais
- 130 g di panna (min. 30% di grassi)
- 80 g di nocciole sgusciate
- 1 cucchiaino di sale
- fette di pane casereccio, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 5255 kJ / 1256 kcal
- Białko
- 25.8 g
- Węglowodany
- 13.8 g
- Tłuszcz
- 118.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 136.5 g
- Błonnik
- 14 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse al pistacchio (TM6)
3h
Pesto di mandorle e menta
20min
Funghi ripieni Gorgonzola e noci
1 godz.
Crema di burrata con verdure
1 godz. 5 min
Panettone con fichi e noci
7 godz. 30 min
Sformatini low carb di ricotta alla curcuma e salmone
35 min
Paté di funghi
1h 30min
Tagliatelle con pesto di rosmarino
35 min
Goulash di pollo
2 Std. 15 Min
Tris di salse per aperitivo
30 min
Crema yogurt, mascarpone e limone (TM6)
10 dk
Crema gianduia e mascarpone
10 dk