Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 g di sale grosso
- 1 cucchiaino di rosmarino secco
- 1 spicchio di aglio
- 1 foglia di salvia secca
- 1 foglia di alloro secca
- 2 bacche di ginepro
- 1 filetto di maiale (700 g circa)
- 100 g di prugne secche denocciolate
- 300 g di cipolle rosse a fettine (0.5 cm circa)
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di vino bianco tipo Marsala
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1217 kJ / 291 kcal
- Białko
- 25.5 g
- Węglowodany
- 11.1 g
- Tłuszcz
- 16.1 g
- Błonnik
- 1.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Filetto di maiale in salsa e contorno di carote (TM6)
45 dk
Filetti di maiale ripieni alle prugne (Bimby Friend)
1sa 20 dk
Roastbeef in salsa verde con patate
40 Min
Filetto di maiale ripieno (TM5)
1 Std. 10 Min
Salmone sottovuoto al mojto
3h
Filetto di maiale all’uva
1sa 15 dk
Vitello tonnato sottovuoto
5h
Stracotto di manzo ai carciofi
3 godz. 25 min
Filetto di maiale ripieno di datteri con salsa allo scalogno
35 dk
Roastbeef Sottovuoto
5 godz. 30 min
Roastbeef in salsa verde
40 Min
Manzo a Cottura Lenta con funghi e verdure
5 Std. 20 Min