Wersje kompatybilne
Costine di maiale piccanti a Cottura Lenta con mini tortillas
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Mini tortillas
- 150 g di acqua
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di farina manitoba + q.b.
- 5 g di sale
Costine di maiale piccanti a Cottura Lenta
- 150 di pera, sbucciata e a pezzi (1-3- cm)
- 3 spicchi di aglio
- 30 g di radice fresca di zenzero, pelata e a pezzi
- 100 g di salsa di soia
- 200 g di acqua
- 100 g di zucchero di canna
- 30 g di mirin
- 850 g di costine di maiale
- 20 g di succo di lime, spremuto fresco
- ½ cucchiaino di peperoncino piccante in polvere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4505 kJ / 1076.8 kcal
- Białko
- 47.2 g
- Węglowodany
- 92.6 g
- Tłuszcz
- 57.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 2625 mg
Alternatywne przepisy
Sovracosce sottovuoto di pollo in salsa Teriyaki
2sa 10 dk
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3h
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3h 30min
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2 Std. 20 Min
Costine BBQ a Cottura Lenta
4sa 25 dk
Braciole di maiale con salsa all’ananas
3h
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55 min
Manzo sottovuoto con patate rosse e salsa bernese di (Lorenzo Biagiarelli)
1sa 10 dk
Tortillas messicane con maiale
1h 20min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2 Std. 20 Min
Guancia di maiale sottovuoto al vino rosso
8h 45min
Brasato ai funghi
6h