Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Lonza di maiale con le mele a Cottura Lenta
TM6

Lonza di maiale con le mele a Cottura Lenta

3.5 (22 oceny)

Składniki

  • farina tipo 00 q.b.
  • 600 g di lonza di maiale in bocconcini (3 cm circa)
  • 150 g cipolla in quarti
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 330 g di acqua
  • 15 g di miele
  • 1 rametto di rosmarino fresco, intero
  • 1 rametto di timo fresco, intero
  • 8 g di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 pizzico di peperoncino rosso piccante (opcjonalnie)
  • 15 g di amido di mais (maizena)
  • 200 g di mele Morgenduft o Fuji, sbucciate e a pezzi (2-3 cm)

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1618.4 kJ / 386.8 kcal
Białko
36.4 g
Węglowodany
11.8 g
Tłuszcz
20.8 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Błonnik
1.7 g
Sód
88 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy