Kabeljaufilet mit Nektarinen-Tomaten-Ragout

Kabeljaufilet mit Nektarinen-Tomaten-Ragout

4.5 264 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
2 Portionen

Składniki

  • Basilikum abgezupft
    20 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Zucchini in Würfeln (ca. 2 cm)
    230 g
  • Nektarinen in Stücken
    120 g
    120 g Pflaumen, in Stücken
  • Tomaten in Stücken
    150 g
  • Olivenöl
    1 ½ EL
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    3 Prisen
  • Thymian, getrocknet
    ½ TL
    ½ TL italienische Kräuter, getrocknet
  • Kabeljaufilets, frisch, ohne Haut (à 115 g)
    2

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Sód 658 mg
Białko 24 g
Kalorie 1042 kJ / 249 kcal
Tłuszcz 12 g
Błonnik 3.4 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 14 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...