Urządzenia i Akcesoria
Boerewors
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
1702 g
Składniki
-
sea salt1 tbsp
-
ground black pepper½ tsp
-
coriander seeds1 ½ tbsp
-
ground allspice½ tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
whole cloves½ tsp
-
white vinegar100 g
-
boneless pork shoulder skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen500 g
-
beef chuck steak skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen1000 g
-
pork fat cut into pieces (3 cm - see Tips)200 g
-
sausage casings (see Tips)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1702 g
Sód
6860 mg
Białko
321.9 g
Kalorie
15918.4 kJ /
3804.6 kcal
Tłuszcz
271.4 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
95.4 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dubai pistachio tiramisu
8 godz.
Tomato Beef Casserole
40 min
Steamed mocha scrolls XXL
50 min
Koeksisters
1 godz.
Milk tart
3 godz.
Chocolate berry baked Alaska
8 godz. 20 min
Stywe pap (firm porridge)
40 min
Vetkoek (fet-cook)
1 godz. 35 min
Buttermilk rusks
29 godz. 25 min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 godz. 20 min
Runny custard
15 min
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55 min