Urządzenia i Akcesoria
Cold cut pork sausage
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
10 portions
Składniki
-
garlic cloves3
-
pork loin cut into pieces (3 cm), partially frozen500 g
-
speck cut into pieces (3 cm)200 g
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
yellow mustard seeds1 tsp
-
dried mixed herbs to coat1 - 3 tbsp
-
water700 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
511.5 mg
Białko
15.4 g
Kalorie
375.6 kJ /
89.4 kcal
Tłuszcz
2.4 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
0.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiced cherry brioche wreath
2 godz. 20 min
Orange-brined turkey
29 godz. 45 min
Five spice chicken with asparagus and pea salad (MEATER®)
2 godz. 10 min
Turkey roll with cranberry and cherry sauce
2 godz. 30 min
Mushroom-stuffed mushrooms
50 min
Orange Creamsicle Whip
10 min
Ratatouille galette (Thermomix® Cutter)
1 godz. 40 min
Meat stock paste
45 min
Gluten-Free Baking Powder
5 min
Tomato paste
2 godz. 20 min
No potato salad
20 min
Baked pumpkin and beef stew
3 godz.