Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 garlic cloves
- 500 g pork loin, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 200 g speck, cut into pieces (3 cm)
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 1 tsp yellow mustard seeds
- 1 - 3 tbsp dried mixed herbs, to coat
- 700 g water
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 375.6 kJ / 89.4 kcal
- Białko
- 15.4 g
- Węglowodany
- 0.8 g
- Tłuszcz
- 2.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.8 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 511.5 mg
Alternatywne przepisy
Grilled cabbage with blue cheese dressing and bacon
20 min
Spinach and smoked salmon roulade
24h 35min
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter)
1 godz. 45 min
Granini slice
2 godz. 15 min
Beef, apricot and pine nut pastilla
1 Std. 20 Min
Chicken galantine with dill yoghurt
3h 25min
Chicken pastilla
1h 10min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1 Std. 15 Min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1h 5min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1 Std. 15 Min
Zucchini lasagne
1h 30min
Steamed cabbage rolls with spicy sauce
45 min