Urządzenia i Akcesoria
Cold cut pork sausage
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
10 portions
Składniki
-
garlic cloves3
-
pork loin cut into pieces (3 cm), partially frozen500 g
-
speck cut into pieces (3 cm)200 g
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
yellow mustard seeds1 tsp
-
dried mixed herbs to coat1 - 3 tbsp
-
water700 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
511.5 mg
Białko
15.4 g
Kalorie
375.6 kJ /
89.4 kcal
Tłuszcz
2.4 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
0.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Shrimp Cocktail
50 min
Red capsicum and paprika hollandaise sauce
15 min
Tropical Cashew Rice
1 godz. 45 min
Tomato paste
2 godz. 20 min
Umami paste
5 min
Quark
3 godz.
Oysters Kilpatrick
15 min
Beef tapenade crostini
1 godz. 40 min
Potato Rolls
3 godz. 25 min
Turkey meatballs in dill sauce
1 godz. 30 min
Sichuan pepper and chilli salt squid
30 min
Homemade nacho chips with cheese sauce
4 godz. 15 min