![Cold cut pork sausage Cold cut pork sausage](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/24B1AB9A-1DDE-4D0E-B0FC-41C39BA08AAE/Derivates/4D0B91C5-E3CE-4562-B21D-BFA59BF37BC1.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 garlic cloves
- 500 g pork loin, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 200 g speck, cut into pieces (3 cm)
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 1 tsp yellow mustard seeds
- 1 - 3 tbsp dried mixed herbs, to coat
- 700 g water
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 375.6 kJ / 89.4 kcal
- Białko
- 15.4 g
- Węglowodany
- 0.8 g
- Tłuszcz
- 2.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.8 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 511.5 mg
Alternatywne przepisy
Plain yoghurt
11 Std. 10 Min
Grace's family biscuits
45 min
Gail Kordic's Caramel oranges with sabayon (TM6)
50 dk
Turmeric and tequila
24h 10min
Homemade cheese slices
1h 15min
Runny custard
15min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Honey sesame snaps
1sa 50 dk
Chicken and port pâté
1 godz. 30 min
Beetroot and avocado eggs
88小时
Hot dog rolls
3 Std. 30 Min
Haloumi
5 godz.