Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Lievitino
- 110 g di acqua
-
20
g di lievito madre di segale
lub 2 g di lievito di birra fresco - 90 g di farina di segale
Impasto
- olio extravergine di oliva q.b.
- 1740 g di acqua (di cui 240 g fredda)
- 5 g di lievito di birra fresco
- 210 g di farina di segale
- 230 g di farina tipo 1 forte (almeno W300)
-
10
g di malto in polvere
lub 10 g di miele - 8 g di sale
- 1 ½ cucchiaino di semi di finocchio
- 1 cucchiaino di semi di cumino
- ½ cucchiaino di coriandolo in polvere
- 30 g di succo di limone
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 7648 kJ / 1893 kcal
- Białko
- 52 g
- Węglowodany
- 372 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 31.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brunelle
2 Std.
Insalata Thai con papaya
Brak ocen
Cous cous di zucca, barbabietola e ceci con salsa tahini (TM6)
45min
Pranzo probiotico multicolor
35 min
Zuppa di noodles vietnamita (Bun bo hue)
2h 30min
Crostata salata alla bieta rossa (senza lattosio)
1 godz.
Insalata di carote e ravanelli all'orientale (TM6)
20min
Corona di pane sfogliato ai cereali
6h 10min
Spanakopita
1 godz.
Soda Bread (pane irlandese)
45min
Tagliolini al radicchio rosso
30 min
Pane valdostano noci, uvetta e fichi
6h