Barrette ai cereali e caramello (senza glutine)

Barrette ai cereali e caramello (senza glutine)

4.7 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
10 pezzi

Składniki

  • di miele
    5 cucchiai
  • di farina di grano saraceno
    2 cucchiai
  • di zucchero di canna
    10 g
  • di cannella in polvere
    1 cucchiaio
  • di estratto di vaniglia naturale
    1 cucchiaio
  • di gocce di cioccolato al latte
    30 g
  • di fiocchi di avena
    150 g
  • di riso soffiato
    50 g
Salsa al caramello
  • di zucchero di canna
    250 g
  • di panna (30-40% di grassi)
    200 - 250 g
  • di acqua
    1030 g
  • di succo di limone
    1 cucchiaino
  • di burro freddo, a pezzi
    30 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di aceto
    50 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 255 kcal / 1067 kJ
Białko 3.3 g
Tłuszcz 7.4 g
Węglowodany 44.9 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 5.2 g
Sód 44.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...