Urządzenia i Akcesoria
Hungarian Mushroom Soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
yellow onions quartered7 oz
-
unsalted butter in pieces1 oz
-
all-purpose flour1 oz
-
smoked paprika1 tbsp
-
sweet paprika2 tsp
-
turmeric powder2 tsp
-
fresh mushrooms (e.g. cremini, button, boletes), sliced18 oz
-
white wine1 ½ oz
-
water18 oz
-
whole milk8 oz
-
vegetable stock paste2 tsp
-
dried dill1 ½ tsp
-
tomato paste1 tbsp
-
lemon juice, freshly squeezed (opcjonalnie)2 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
fresh dill to serve4 sprigs
-
sour cream to serve4 tbsp
-
lemon sliced, to garnish1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
350.3 mg
Białko
7.3 g
Kalorie
785.8 kJ /
187.8 kcal
Tłuszcz
11.5 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
6.8 g
Węglowodany
15.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sausage Stuffed Kabocha
2h 45min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Curry Seafood Chowder
1h
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45min
Split Pea Soup
1h 25min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Chicken Stroganoff Soup
55min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1h 5min
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40min
Mushroom and Wild Rice Soup
30min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1h 10min
Broccoli and Cheddar Soup
40min