Urządzenia i Akcesoria
Vegan Creamy Tomato Soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
yellow onions halved1 ½ oz
-
1 oz olive oilvegan butter1 oz
-
tomatoes halved24 oz
-
tomato paste2 ½ oz
-
salt1 tsp
-
sugar1 tsp
-
1 tsp dried pizza herb mixdried oregano1 tsp
-
water17 oz
-
1 heaping tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube1
-
vegan cream3 ½ oz
-
fresh basil leaves2 - 4
-
fresh parsley leaves only1 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
699.2 mg
Białko
2.1 g
Kalorie
508.3 kJ /
121.5 kcal
Tłuszcz
7.7 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
11.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Everyday Vegan
11 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Golden Beet Gazpacho
50 min
Pasta Primavera
35 min
Boniatillo Cubano (Mashed Sweet Potatoes)
55 min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Lemonade
5 min
Whole Chicken and Tabbouleh with Tomato and Mint
1 godz. 15 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45 min
Beet-Tox
10 min
Basic Soup Purée
45 min
Five-Seed Bread
1 godz. 50 min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Mushroom and Wild Rice Soup
30 min