Urządzenia i Akcesoria
Buffalo Cauliflower Bites
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
cauliflower cut in florets (1 lg. head)795 g
-
pepper sauce, type Tabasco e.g. Frank's Red Hot Original Cayenne Pepper Sauce®225 g
-
butter, unsalted diced60 g
-
lemon juice1 tbsp
-
garlic powder2 tsp
-
Worcestershire sauce (opcjonalnie)½ tsp
-
salt1 pinch
-
black pepper, ground1 pinch
-
water710 g
-
blue cheese dressing to serve
-
celery stalk to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3.3 g
Kalorie
474.3 kJ /
113.4 kcal
Tłuszcz
8.8 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
7.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy pea soup
40 min
Leek and Potato Soup
40 min
Broccoli Salad with Red Capsicum and Pine Nuts
10 min
Fruit Ice Cream
5 min
Browned beef mince
20 min
Vegetable Stock Paste (Vegan)
40 min
Eggplant Stacks
1 godz. 35 min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15 min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Brownie Brittle
40 min
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
40 min
Loaded Potato Soup
30 min