Urządzenia i Akcesoria
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
Przygotowanie 1 godz. 40 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
4 portions
Składniki
Beef Wellington
-
dried porcini mushrooms½ oz
-
boiling water4 ½ oz
-
vegetable oil to fry1 tbsp
-
beef tenderloin17 ½ - 24 oz
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
fresh button mushrooms quartered10 ½ oz
-
shallots halved2
-
unsalted butter diced2 oz
-
fresh thyme leaves only3 - 4 sprigs
-
Madeira wine dry or sweet4 oz
-
puff pastry (see Tip)13 oz
Assembly
-
large egg whisked1
Carrots, Mashed Potatoes and Gravy
-
water17 ½ oz
-
carrots thinly sliced21 oz
-
whole milk12 oz
-
potatoes peeled, sliced (¼ in.)35 oz
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
Madeira wine dry or sweet1 ½ oz
-
ground black pepper to taste
-
unsalted butter diced1 oz
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1541.5 mg
Białko
52.2 g
Kalorie
5694.6 kJ /
1361 kcal
Tłuszcz
72.8 g
Błonnik
13.4 g
Tłuszcz nasycony
27.2 g
Węglowodany
119.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vanilla Madeleines
1 godz. 30 min
Boeuf Bourguignon
11 godz. 25 min
Korean Barbecue Chicken with Rice
45 min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min
Baked Spiralized Apples
1 godz. 5 min
Spiralized Scalloped Potatoes
1 godz. 30 min
Carnitas
50 min
Béchamel Sauce
15 min
Bolognese Sauce
1 godz. 10 min
Portuguese-Style Crème Brûlée
25 min
Bao Buns with Pork in BBQ sauce
2 godz. 10 min
Slow Cooked Chili con Carne
7 godz.