Urządzenia i Akcesoria
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
oil high temperature (avocado, safflower, grapeseed)1 oz
-
parsnips sliced (½ in.)16 - 17 ½ oz
-
garlic cloves2
-
yellow onions cut into pieces3 oz
-
unsalted butter½ oz
-
chicken stock19 oz
-
canned cannellini beans rinsed, drained3 ½ oz
-
pure maple syrup plus extra to garnish (optional)½ - 1 oz
-
half and half plus extra to garnish, to taste3 ½ oz
-
mixed fresh herbs to garnish
-
prosciutto (opcjonalnie) oven dried, in pieces (see Tip)4 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
282.5 mg
Białko
7 g
Kalorie
1352.1 kJ /
323.2 kcal
Tłuszcz
16.5 g
Błonnik
7.4 g
Tłuszcz nasycony
6.3 g
Węglowodany
38.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mega Maple
25 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Butternut Squash Ravioli Soup
35 min
Eggplant and Lentil Salad
40 min
Spinach and Paneer Curry (Diabetes)
50 min
Creamy Pea Soup
40 min
Turmeric Dressing
10 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40 min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1 godz.
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Eggplant Stacks
1 godz. 35 min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1 godz. 15 min