Urządzenia i Akcesoria
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
oil high temperature (avocado, safflower, grapeseed)1 oz
-
parsnips sliced (½ in.)16 - 17 ½ oz
-
garlic cloves2
-
yellow onions cut into pieces3 oz
-
unsalted butter½ oz
-
chicken stock19 oz
-
canned cannellini beans rinsed, drained3 ½ oz
-
pure maple syrup plus extra to garnish (optional)½ - 1 oz
-
half and half plus extra to garnish, to taste3 ½ oz
-
mixed fresh herbs to garnish
-
prosciutto (opcjonalnie) oven dried, in pieces (see Tip)4 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
282.5 mg
Białko
7 g
Kalorie
1352.1 kJ /
323.2 kcal
Tłuszcz
16.5 g
Błonnik
7.4 g
Tłuszcz nasycony
6.3 g
Węglowodany
38.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mega Maple
25 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1 godz. 25 min
Parmesan Rind Marinara
1 godz. 15 min
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45 min
Green Bean and Radicchio Salad with Chèvre
40 min
Shrimp Orzo with Peas
30 min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5)
30 min
Basic Basmati Rice
35 min
Acorn Squash Gratin
1 godz. 55 min
Cranberry Brie Phyllo Cups
1 godz.
Salmon with Vegetable Sauce
25 min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Chutney Chicken
30 min