Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 oz yellow onions, cubed (1 in.)
- 3 garlic cloves
- ½ oz extra virgin olive oil
- 6 oz carrots, sliced in rounds (½ in.)
- 4 oz celery, chopped (¾ in.)
- 1 ½ oz all-purpose flour
- 8 oz portobello mushrooms, stem and gills removed, cubed (1 in.)
- 6 oz red wine
- 16 oz baby red potatoes, quartered
- 8 oz vegetable broth
- 1 oz tomato paste
- ½ tsp Italian seasoning
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 5 oz frozen green peas, thawed
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 778 kJ / 186 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 5 g
- Sód
- 402 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vegetable Soup
35min
Sweet Potato Stuffed Shells with Cauliflower Alfredo Sauce
1h 30min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35min
Pasta Primavera
50min
Broccoli Red Lentil Soup
30min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Butternut Squash Coconut Curry
40min
Vegetable Stir Fry with Eggs and Rice (Hestan Cue™)
40min
Vegetable Patties
1h
Buckwheat and Butternut Squash Risotto
35min
Vegan Cashew Sauté
35min
Vegan Spaghetti and "Meatballs"
1h 30min