Urządzenia i Akcesoria
Buckwheat and Butternut Squash Risotto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
red onion quartered3 oz
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil1 oz
-
vegetable stock25 oz
-
buckwheat groats6 oz
-
short grain rice2 oz
-
salt½ tsp
-
freshly ground black pepper1 tsp
-
12 oz kabocha squash, peeled and cubed (½ in.)butternut squash peeled and cubed (½ in.)12 oz
-
mascarpone cheese1 oz
-
fresh parsley leaves chopped6 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
350.9 mg
Białko
8.4 g
Kalorie
1414.4 kJ /
338.1 kcal
Tłuszcz
11.1 g
Błonnik
6.6 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
55.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Butternut Squash and Ginger Soup
35 Min
Brown Rice Risotto with Tuna and Artichokes
1 Std.
Kabocha Sage Risotto
40 Min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 Min
Carrot Croquettes
1 Std. 10 Min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 Min
Indian Vegetable Curry
50 Min
Black Bean Walnut Patties
35 Min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 Min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Butternut Squash Coconut Curry
40 Min
Risotto with Spinach and Peas
30 Min