Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 oz red onion, quartered
- 3 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil
- 25 oz vegetable stock
- 6 oz buckwheat groats
- 2 oz short grain rice
- ½ tsp salt
- 1 tsp freshly ground black pepper
-
12
oz butternut squash, peeled and cubed (½ in.)
lub 12 oz kabocha squash, peeled and cubed (½ in.) - 1 oz mascarpone cheese
- 6 sprigs fresh parsley leaves, chopped
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1414.4 kJ / 338.1 kcal
- Białko
- 8.4 g
- Węglowodany
- 55.5 g
- Tłuszcz
- 11.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.8 g
- Błonnik
- 6.6 g
- Sód
- 350.9 mg
Alternatywne przepisy
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min
Risotto with Spinach and Peas
30min
Butternut Squash Coconut Curry
40min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Baked Kale Polenta Fries
1 godz. 10 min
Butternut Squash and Apple Soup
30min
Ratatouille
40min
Creamy White Beans and Leeks
20min
Broccoli Red Lentil Soup
30min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2h 45min
One-Pot Barley and Vegetables
1 godz. 10 min
Lentil Loaf
1 godz. 10 min